„Land Paddling“ – нешто ново и не толку познато кај нас, во срцето на Маврово

Планински пат во срцето на Националниот парк Маврово – едно поинакво искуство со спортот „Land Paddling“ (веслање на копно). Патот кон селото Галичник изгледа како создаден за овој спорт. Погледнете го видеото!