„Ел Класико“ од поинаков агол: Меси и Роналдо како коментатори…

И оваа „Ел Класико“ битка донесе доста моменти, дискутабилни, контраверзни ситуации кои донесоа коментари, реакции и сигурно ќе биде и така во наредниот период. Меѓутоа ова не е ни прв, ни последен пат да биде така со оглед на жестокото ривалство на реалција Мадрид-Барселона, но на овој натпревар може да се гледа и од поинаков агол и затоа се заслужни дечките од „Фор-фор-тунс“ кои излегоа со свој хајлајтс во кој како коментатори ги имаме Меси и Роналдо.