(Видео) Велат дека е најубавата жена на светот, но никој не знае која е таа навистина: Mистеријата на Аимани Гадафи

Пред неколку дена, уличниот фотограф Едоардо Жирардин, шетајќи низ улиците на Милано, пришол на една неверојатно убава млада жена, сакајќи да ја фотографира. Таа му рекла дека нејзиното име е Аимани, дека е Мис Либија, како и дека е од семејството на Моамер Гадафи, поранешниот либиски владетел.

Прочитај повеќе