Импресум

Точка Медиа Дооел - Скопје

Поштенска адреса:
Невеска бр.4 - 1000, Скопје

Тел: (+ 389) 3 22 44 44
Факс: (+ 389) 3 22 44 44

E-mail:
kontakt@tocka.com.mk
marketing@tocka.com.mk

www.tocka.com.mk

Следете не на:

Основач на проектот:
Никола Пехливанов


Главен и одговорен уредник:
Дениз Селимоски
deniz@tocka.com.mk


Уредници:
Игор Ангеловски
Ана Петровиќ
Маја Нестороска
Игор Цветаноски
Цеце Николова


Видео продукција:
Ненад Смиљковиќ


Политички вести:
Новинска Агенција Макфакс


Спортски вести:
Дерби (Derbi.mk)


Маркетинг:
Агнеза Михајлова (agneza@tocka.com.mk)
070-401-235