Погледнете го трејлерот за филмот за Бонд „No Time To Die“

По повеќе од 18 месеци, конечно пристигна последниот трејлер за филмот „No Time To Die“ каде за последен пат ќе го гледаме Даниел Крејг во улога на Џејмс Бонд. Како и што се очекуваше, сè е во знакот на акцијата.