Ферари го претстави својот прв теренец: Моќниот Purosangue се одликува со елегантен и изразито спортски дизајн

И тоа се случи! Ферари, кој се здоби со култен статус поради своите фантастични спортски автомобили, пред се купе модели со две седишта, го претстави својот прв теренец!