Наташа Миха нѐ враќа во 90-ти: Слушнете ја „Инферно“, песната која долго ќе ви се врти во глава

После една година од објавувањето на нејзиниот албум „10 Љубови“, Наташа Миха се врати на музичката сцена со нова песна. „Инферно“ е насловот на новото дело на Наташа, песна во којашто доминира нејзиниот препознатлив стил и вокален наратив. „Инферно“ е објавена на 27 февруари заедно со видеозапис.