Емотивна божиќна реклама која расплака многумина: „Празниците се сеќавања“

„Најубавиот дел од празниците се спомените, оние што ги создаваме и оние на коишто се присетуваме“ – стои во описот до божиќната реклама што расплака многумина. Кој е најубавиот подарок што може да им го дадете на лицата што страдаат од деменција и на нивното семејство?