„Мамо, помагај“: Шокантна снимка го потресе светот, планинари среде вулканска ерупција

Зафира Захрим Фебрина (19) по ерупцијата била целосно покриена со пепел, но успеала да и се јави на мајка си на телефон. - Мамо, помогни! Ова е прашање на живот или смрт – рече таа снимајќи ги ужасните сцени.