Пандев во „Еден на Еден“: Рапаиќ ме праќаше по цигари, но ми помогна да се тргнам од клупа и да заиграм на терен

На интересен начин, Горан Пандев раскажа дел од својот живот во првата епизода од „Еден на Еден“ со Жаре. Од малиот Гоче од Струмица кој сосема случајно почнал да игра фудбал, до неговите најѕвездени моменти во европскиот фудбал, Пандев сподели во првата епизода од 15-та сезона на познатото шоу.