Сакале да му наплатат 39.000 евра за поправка, самиот се снашол

Деталирањето е сè попопуларно денес, што вклучува мало оштетување на бојата. Во случај на големи оштетувања, најчестата класична поправка сè уште ја вршат лимари и лакери. Токму по овој пат тргна сопственикот на електричниот пикап Ривиана Р1Т. Сепак, не бил малку изненаден кога добил понуда да ја поправи вдлабнатината на задниот лев агол на автомобилот во износ од дури 41.000 американски долари или нешто повеќе од 39.000 евра.