Јутјубер го тестирал новиот iPhone изработен од титаниум, успеал да го скрши со голи раце

Јутјуберот „JerryRigEverything“ го стави „iPhone 15 Pro Max“ на истиот тест за издржливост со кој ги тестира и другите телефони, и иако на почетокот изгледало ветувачки, неговото тестирање открило критична грешка на телефонот.