Македонската естрада вибрира на нова „Фрекфенција“ - Сара Мејс со нов, свеж вајб, песна и видео запис

Жедни да се приближиме кон живи, длабоки, ултра-забавни емоции, и со желба на праг на исполнување, Сара Мејс на јавноста ѝ подари освежувачко транспортирање на една поинаква „Фрекфенција“. Енергијата, којашто се испреплетува низ стиховите е забавна „мелодична четка“, а вајбот во оваа нова песна и видео запис, е инспирација од колоритните 90ти. Сѐ се движи во ритам на искршен бит, со позитивни вибрации и во фанки расположение. Слушнете ја „Фрекфенција“!