Не многу добар почеток на "Бин-Бин" во Скопје: Тротинетите се крадат, се фрлаат, се уништуваат

Непримерното однесување и уништувањето на тротинетите започна во првиот момент кога тие станаа достапни за скопјани, замислени како еколошко и практично средство за градски превоз.