„McLaren“ од кој застанува здивот

Ландо Норис, возач на „McLaren“ во Формула 1, се пофали со својот нов автомобил. „McLaren“ пред речиси две години го претстави моделот „765LT Spider“, а новиот сопственик на возилото, Ландо Норис, стана и возач на Ф1 тимот на оваа компанија.