Легендарниот „Спачек“ на терен е подобар од некои кросовери

Создаден за негостољубив терен со мисла да му помогне на францускиот селанец во секојдневните потреби, „2CV“ со своите способности и денеска може да биде пример за многу „шминкерски“ кросовери.