Мандар за кавгата со Лазаров: „Немаме комуникација, не знам дали сега сме ривали“

Тој е еден од најпознатите јутјубери на новата генерација, млад човек без влакна на јазикот кој константно креира јавни содржини во кои го искажува своето мислење, а токму јутјуберите денес се креаторите на јавното мислење на младите. Познат е и по својот серијал Late night ракија и салата, а открива дека подготвува нешто големо наскоро...