За сите што неа беа на јубилејниот концерт на ДНК: Уживајте во нивните хитови!

ДНК вчеравечер на Јутјуб го објавија целиот концерт кој го одржаа во спортскиот центар „Борис Трајковски“ на 3-ти декември минатата година, по повод 20 години од нивното постоење на македонската музичка сцена. Концертот го започнаа со нивната последна издадена песна со наслов „Романи“, а потоа се нижеа и останатите хитови кои тие ги создадоа изминативе години....