Необичен избор: Девојче сакало жаба за домашно милениче, денес се неразделни

Мајката на малечката Џулијана Алон вели дека таа и жабата се неразделни. Жабата често седи на нејзиното рамо додека таа гледа телевизија или појадува, а седи и во својата количка додека Џулијана ја води на прошетка низ домот.