(Видео интервју) „Си бевме поддршка во Бејрут, меѓу нас не постои его“: Манекенките од „Црнокрак“ меѓу најубавите на светските избори за мис

Катарина Јовановска, Мија Стерјовска и Ива Пеева од модното студио „Црнокрак“ летово освоија титули на изборот за мис топ-модел, што се одржа во Либан. Секоја од нив има поинакво искуство од изборот, но трите велат дека не очекувале да освојат титула и затоа се пресреќни. Во Либан беа повеќе од три недели, време во кое се запознаа со локалната култура, се прошетаа во неколку градови, јадеа локални специјалитети и се дружеа со уште четириесет девојки од целиот свет.