Потези за ерупција на публиката: Супер цепелин на Браун и Ернангомес, брутална блокада на Гаруба

Двете средби кои се одиграа во Берлин донесоа своја убавина, супер моменти, па од нив беше направена Топ листа на најмагичните, најтрактивните потези. Секако повеќе потези има од финалето, па уживајте во бруталната блокада на Гаруба, супер цепелинот на Браун и Ернангомес, забивањето на Фурние…