И најголемите скептици би поверувале во хипноза поради нејзиниот задник и колкови

Кети Булгакова е танчерка од Украина која редовно објавува видеа на кои игра, а нејзините снимки ги хипнотизираат гледачите, особено припадниците на посилниот пол. Еве дел од нејзината "магија".