Спиеш ли мирно, „Tesla S“? „Audi“ ги претстави „e-tron GT“ и „RS“

По низа концептни изданија, „Audi“ конечно ја прикажа сериската верзија од своето електрично купе со 4 врати кое директно го напаѓа „Model S“ на „Tesla“, но и братското „Porsche Taycan“.