Вака изгледа пентхаус на Флорида вреден 21 милион долари

Пентхаусот кој зазема цел кат во кулата „Ritz-Carlton Residences“ на Флорида, чини 21 милион долари и претставува навистина фантастично место за живеење. Пентхаусот се наоѓа на претпоследниот кат, на самиот врв на кулата, а неговата површина изнесува 721 квадратен метар.