16 фотографии од преслатки “спанковци” кои ќе ви го разубават денот

Коалите се познати по тоа што спијат повеќе од 20 часа дневно. Некои животни како овците и козите спијат и повеќе пати на ден. Без разлика дали спијат или трчаат по ливадите, нашите пријатели – животните се секогаш слатки.