Еве како би изгледале познатите дами доколку не правеле естетски корекции

Естетскиот хирург д-р Јулијан Де Силва од Лондон сакал да открие како би изгледале познатите дами доколку природно би старееле односно доколку не правеле естетски корекции на своите лица. Тој направил анализа и проекција – како изгледале додека биле млади, како би изгледале во нормални услови и како всушност изгледаат денес.