Условите на Дакар рели се сурови, но фотографиите се нереални!

Овогодишното Дакар рели се вози низ пустините на Саудиска Арабија во екстремно тешки услови кои го одземаа животот на искусниот Португалец Пауло Гонсалвеш. Можеби лошите услови ги буткаат натпреварувачите до последните граници на издржливост, но фотографиите изгледаат нереално.