Еве како би изгледале овие познати ѕвезди доколку сè уште би биле живи

За обожавателите на легендите како Џон Ленон и Курт Кобејн да добијат увид во тоа како можеби би изгледале овие икони доколку сè уште се живи, “Sachs Media Group” се здружила со компанија за реставрација на фотографии наречена “Phojoe”, а резултатите се неверојатни – погледнете.