Каква генерација беше тоа: Занети, Карлос, Роналдо, Заморано...

Престижното признание за најдобар фудбалер по изборот на ФИФА, по шести пат во кариерата го освои Лионел Меси. Легендарните фудбалери Занети, Роналдо, Заморано, Роберто Карлос и многу други присуствувале на церемонијата во миланската Ла Скала – погледнете ги фотографиите.