14 забранети геџети кои се уште можете да ги купите на "Amazon"

Екипата од "Youtube" каналот "TechZone" објави видео на кое ви претставуваат 14 забранети геџети, а кои можете да ги нарачате од "Amazon". Некои од нив се шпионски очила, клуч за различни врати, електромагнет на далечинско управување и други...