Најчистиот автомобил во светот - си ја собира дури и прашината од гумите

Германскиот вселенски центар (DLR) и компанијата HWA претставија прототип за кој тврдат дека е најеколошкото патно возило во светот. Аеродинамичниот електричен седан наречен ZEDU-1 треба да ја преземе таа титула.