Новиот рејнџ ровер спорт претставен во Македонија: Моќен. Драматичен. Бескомпромисен

Исто како и на светската, новиот рејнџ ровер дебитираше на македонската сцена на дело и во акција, со прикажување снимка од ултимативниот предизвик снимен во Исланд, на најголемата брана од ваков вид во светот.