Во чест на легендата: Сите погодоци на Пандев во дресот на македонската репрезентација

Македонската фудбалска икона, Горан Пандев и дефинитивно е во фудбалска пензија, информација која ја потврди во интервјуто за „Газета Дело Спорт“. Во негова чест погледнете ги сите негови погодоци, мајстории во дресот на нашата репрезентација.