Меси, Нејмар и Стерлинг во новата реклама на Budweiser за Светското првенство

Спотот насловен “The World Is Yours To Take” („Светот е ваш за земање“) ги прикажува тројцата фубалери во тунелот кој води до фудбалскиот терен. Тие предводат ентузијастична и разиграна група на навивачи кои танцуваат, пеат и веат знамиња на различни држави и идентитетски групи.