Нено презентиран во Валенсија: Овој договор докажува многу нешта (Видео)

Ненад Димитријевиќ ова попладне конечно ја дочека својата презентација во Валенсија, тим кој има навистина високи амбиции во најсилното кошаркарско друштво во Шпанија, но и во своите европски предизвици.